Teknik Bilgisayar

Bilgisayar Donanım,Yazılım,Çevre Birimleri,Bakım Anlaşması,Teknik Destek

Hakkımızda

Teknik Bilgisayar 1998 yılında; Network ve Bilgisayar sistemleri, OEM malzemeleri, Ticari yazlımlar, Alt yapı dahil olmak üzere projelendirme, Destek ve Danışmanlık konularındaki bilgi ve tecrübelerini müşterilerimizin hizmetine sunmak ve "Sürekli Müşteri Memnuniyeti" sağlamak amacıyla kurulmuştur. Ürün yelpazesini her geçen gün arttıran Teknik Bilgisayar uzman ve eğitimli teknik kadrosuyla konusuna hakim, sunduğu ürün ve stok zenginliği, pazarlama ve teknik desteğiyle sektöründeki seçkin firmalar arasında yerini almıştır. Faaliyetlerini kurumsal ve orta ölçekli firmalar üzerinde yoğunlaştıran firmamız, Satış, Pazarlama, Yazlım, Sistem Destek ve Teknik Servis departmanları ile gerek telefonda gerekse yerinde, problemlerinize hızlı ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Firmamız, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda Yıllık Bakım Sözleşmesine yönelmiştir. Bu sayede sistemlerin sürekli kontrol altında tutulmasını sağlamakta ve teknolojik yeniliklere uyumunu kolaylaştırmaktadır. Müşterileriyle yaptığı özel anlaşmalar sonucunda belirlenen en kısa sürede arızaya müdahale etmeyi ve kesintisiz çalışmayı sağlamaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ; KALİTE konusunda taviz vermeden; bilişim teknolojisindeki gelişmeleri yakından takip ederek ürünlerimizi karşılıklı güven içerisinde, zamanında ve istenen kalitede müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda sunmak ve doğru yönlendirilmesini sağlamak ilk hedefimizdir. "İyi dostlar yaşamınızın vazgeçil mezlerindendir." sözünden yola çıkan firmamız; güncel arıza ve sistem hatalarını en kısa zamanda çözerek, sonradan doğabilecek hataları minimum düzeye indirmeye gayret ederek sizler için vazgeçilmez olmayı hedeflemiştir. Kaliteli ürün satış ve satış sonrası desteğimiz ile müşterilerimizin zaman, emek ve para kaybını en aza indirmemiz bizi diğer firmalara göre çok daha başarılı kılmıştır.

"BAŞARI KİMSEYE ÖDÜL OLARAK VERİLMEZ; BEDELİ DÜŞÜNMEK, ÜRETMEK, İSTEMEK VE KABULLENMEKTİR." Sorumluluk almaktan kaçınmayan firmamızın amacı kaliteli hizmet ve sizin mutluluğunuzdur.

Hizmetlerimiz

Bilgisayar Donanım

HP, Dell, Asus, Lenovo Markalarının Bilgisayar, Server, Ekran gibi ürünlerini sizlere sağlamaya çalışmaktayız.

Yazılım

Microsoft, Symantec, Acronis, Eset ve benzeri firmalara ait yazılımları satın alma yada kiralama yöntemleri ile sunmaktayız.

Çevre Birimleri

Yazıcı, Ekran, Klavye, Mouse, UPS gibi çevre birimleri ürünlerimiz arasında bulunmaktadır.

Teknik Servis

IT alanınındaki sorunlar için uzman kadromuz ile bakım anlaşması veya yerinde teknik servis hizmetleri vermekteyiz.

Özel Yazılım

İhtiyaçlarınız Doğrultusunda firmanıza özel yazılımlar hazırlanarak kullanımınıza sunulur.

Web Analiz

Web ortamında sitenizin güvenlik ve SEO konularında danışmanlışınızı, gerekli durumlarda düzeltmesini sağlamaktayız

4450

TAMAMLANAN PROJE

20

YILLIK TECRÜBE

425

MÜŞTERİ

24

BAKIM ANLAŞMASI

Referanslar

Makaleler

Baskı Çözümü

Tanklı Yazıcı Çözümleri

Gelişen teknolojiye paralel olarak yeni nesil cihaz satın almak da günden güne zorlaşıyor. Rekabetin fazlasıyla arttığı yazıcı sektöründe de kendinizi uygun yazıcı seçmek için zorlanabilirsiniz. Bu kafa karışıklığını kolay atlatabilmeniz için kriterler konusunda sizlere yardımcı olacak birkaç püf noktasını bu yazıyla sizlerle paylaşmak istedik.

Iphone 11

iPhone 11 internete sızdı

Geçen yıl tanıttığı 3 iPhone modeli ile istediği satış rakamlarını yakalayamayan Apple'ın bu yılın Eylül ayında tanıtacağı modeli iPhone 11 internete sızdı. 9to5Mac'te yer alan haberde telefona ait görsele yer verildi. Söz konusu cihazın 3 arka kamera ile geleceği bilgisine yer verildi. ABD basınında yer alan iddiaya göre,...

Microsoft

Windows 7 için ölüm günü!

Eski bir Windows versiyonu ile çalışan bir PC görmek çok da yabancı olunacak bir durum değil. Söz konusu Windows 7 olduğunda Kullanıcılar kolay kolay işletim sistemini değiştirmek istemiyorlar. The Next Web‘in haberine göre, artık bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Çünkü bir yıl sonra (14 Ocak 2020) Win7’nin fişi Microsoft tarafından tamamen çekilecek.